Opis
- Inox posoda je izdelana iz nerjavečega jekla vrhunske kakovosti – inox 18/10. Uporablja se lahko na vseh grelnih telesih, vključno z indukcijo
- TELO LONCA in njegove toplotne lastnosti posode iz nerjavečega jekla omogočajo akumulacijo toplote, tako da se v procesu priprave hrane ohranijo pomembne sestavine in termolabilni vitamini
- AKUTERMNO DNO ali imenovano tudi »sendvič« dno je sestavljeno iz aluminijastega jedra, ki hitro akumulira toploto in jo enakomerno oddaja na notranje dno in stene posode zunanja in notranja stranica pa sta iz nerjavečega jekla, ki dolgo časa zadržuje toploto. Zahvaljujoč lastnostim teh dveh materialov je možno pripravljati hrano pri nizkih temperaturah in tako prihraniti energijo.
- POKROV je posebno oblikovan ognjevarni pokrov iz borosilikatnega stekla, ki ne zadržuje ostankov hrane in je odporen na visoke temperature
- ROČAJI so ergonomsko in sodobno oblikovani, njihova čvrsta konstrukcija pa omogoča varno rokovanje
Prednosti nerjaveče posode:
- Minimalna poraba vode in maščobe v procesu priprave hrane
- Lahko se uporablja na vseh grelnih telesih, vključno z indukcijo
- Priprava hrane pri zmernih temperaturah
- Prihrani energijo in čas v procesu priprave hrane